Evenimente Rose Mary

Femeia Rose Mary este activă, conectată la tot ceea ce este nou și în trenduri, chiar dacă nu urmează mereu norma, convenționalul. Are nevoie de momentele sale de respiro, doar pentru ea. Își conturează un stil personal, care să o reprezinte și este mereu în căutare de provocări și noutăți. Are povești de spus și munți de cucerit. De aceea noi suntem alături de ea.

23

AUG

01

SEPT

2019

Rose Mary @ Afterhills Music Festival

Bucură-te de multă muzică live, fredonează versurile, conectează-te cu natura şi relaxează-te cât pentru toată vara! In perioada 23.08 – 01.09 te aşteptăm la lounge-ul Rose Mary din cadrul Afterhills să te relaxezi,  să savurezi cocktail-urile delicioase şi bineînţeles să ne caştigi premiile!

Mai multe detalii in regulamentul campaniei „Scrie-ţi povestea în ritm de festival”

25

OCT

2018

Rose Mary @ Cosmo Self Made – Hair

În luna octombrie, revista Cosmopolitan a invitat vedete, parteneri și cititori la o nouă experiență Cosmo Self-Made.

De data aceasta evenimentul a reunit unii dintre cei mai apreciați hairstyliști din branșă, căutați de vedete și solicitați de către brand-uri de renume în campanii publicitare.

4

OCT

2018

Rose Mary @ Shoes First by Marie Claire

Vedete și colaboratori ai revistei Marie Claire au admirat creațiile toamnei ai celor mai renumiți creatori de încălțăminte, în cadrul evenimentului #ShoesFirstBrunch.

Invitații au purtat perechile lor preferate de pantofi și au admirat cele mai noi modele de pantofi din colecțiile de sezon.

20

SEPT

2018

Rose Mary @ Cosmo Self Made – MakeUp

În luna septembrie, revista Cosmopolitan a invitat vedete, parteneri și cititori la o nouă experiența Cosmo Self-Made.

Evenimentul a reunit trei dintre cei mai cunoscuți make-up artişti din România, care au dezvăluit secretele din culisele a ceea ce înseamnă să fii un make-up artist de succes.

12

APR

2018

Rose Mary @ Shoes First by Marie Claire

Revista Marie Claire a organizat brunch-ul #ShoesFirst de primăvară.

Invitații au purtat perechile lor preferate de pantofi și au admirat cele mai noi modele de pantofi din colecțiile de sezon.