Rose Mary Spumant

Spumantul Rose Mary este realizat după o rețetă italiană autentică în Piemonte, una dintre cele mai apreciate zone viticole din Italia. Spumantele Rose Mary sunt obținute prin metoda Charmat, în urma fermentației naturale a strugurilor mângâiați de soarele blând mediteranean. Rezultă astfel un vin spumant cu perlaj fin și persistent, al cărui buchet se evidențiază prin note florale și arome de fructe proaspete.

Spumant Rose Mary Bianco

Gustul spumantului Rose Mary Bianco este intens, efervescent și catifelat.

AROMA/ OLFACTIV
Ușor aromatizat, cu aromă de struguri, caise și pâine proaspătă

GUST/ PALETA
Dulceag, catifelat și elegant

POST GUST/ FINAL
Intens, efervescent, cu note de brioșe și strudel de mere

RECOMANDARE DE SERVIRE
Se poate servi simplu (temperatura ideală 6 – 8°C) sau ca ingredient pentru cocktail-uri

Interviuri cu experții Rose Mary

Serena Lombardo

Export Manager la fabrica din Italia

Descoperă o poveste frumoasă despre curajul de a-ți urma visurile și despre pasiunea pentru vin transmisă din generație în generație!

Valter Facello

Enolog și Director Tehnic de Produs

Află care este metoda tradițională după care spumantul Rose Mary este produs în Italia, cum deschidem corect sticla, cum recunoaștem un spumant de calitate.