Rose Mary Spumant

Spumantul Rose Mary este realizat după o rețetă italiană autentică în Piemonte, una dintre cele mai apreciate zone viticole din Italia. Spumantele Rose Mary sunt obținute prin metoda Charmat, în urma fermentației naturale a strugurilor mângâiați de soarele blând mediteranean. Rezultă astfel un vin spumant cu perlaj fin și persistent, al cărui buchet se evidențiază prin note florale și arome de fructe proaspete.
Rose Mary Prosecco
Rose Mary Prosecco are un perlaj fin și persistent, o placută culoare gălbuie și un buchet care se evidențiază prin note florale și arome de fructe proaspete.
AROMA/ OLFACTIV
Fructat, cu note de pară, floral
GUST/ PALETA
Perlaj fin, aciditate plăcută, aromă de piersică sau caisă
POST GUST/ FINAL
Fin, cu note de lemn dulce și miere
RECOMANDARE DE SERVIRE
Se poate servi simplu (temperatura ideală 6 – 8°C) sau ca ingredient pentru cocktail-uri. Este un acompaniament versatil pentru aperitive, legume, feluri principale din pește sau cărnuri ușoare


Spumant Rose Mary Rosé
Rose Mary Rosé este un spumant glamour, cu gust plin de prospețime, fin ca petalele de trandafir.
AROMĂ/ OLFACTIV
Căpșuni și petale de trandafir
GUST/ PALETA
Struguri roșii, arome de piersici și o aciditate plăcută
POST GUST/ FINAL
Satisfăcător și fin, cu note de fructe roșii
RECOMANDARE DE SERVIRE
Se poate servi simplu (temperatura ideală 6 – 8°C) sau ca ingredient pentru cocktail-uri

Spumant Rose Mary Bianco
Gustul spumantului Rose Mary Bianco este intens, efervescent și catifelat.
AROMA/ OLFACTIV
Ușor aromatizat, cu aromă de struguri, caise și pâine proaspătă
GUST/ PALETA
Dulceag, catifelat și elegant
POST GUST/ FINAL
Intens, efervescent, cu note de brioșe și strudel de mere
RECOMANDARE DE SERVIRE
Se poate servi simplu (temperatura ideală 6 – 8°C) sau ca ingredient pentru cocktail-uri


Interviuri cu experții Rose Mary

Serena Lombardo
Export Manager la fabrica din Italia
Descoperă o poveste frumoasă despre curajul de a-ți urma visurile și despre pasiunea pentru vin transmisă din generație în generație!
Valter Facello
Enolog și Director Tehnic de Produs
Află care este metoda tradițională după care spumantul Rose Mary este produs în Italia, cum deschidem corect sticla, cum recunoaștem un spumant de calitate.