Rose Mary Spumant

Spumantul Rose Mary este realizat după o rețetă italiană autentică în Piemonte, una dintre cele mai apreciate zone viticole din Italia. Spumantele Rose Mary sunt obținute prin metoda Charmat, în urma fermentației naturale a strugurilor mângâiați de soarele blând mediteranean. Rezultă astfel un vin spumant cu perlaj fin și persistent, al cărui buchet se evidențiază prin note florale și arome de fructe proaspete.

Rose Mary Prosecco

Rose Mary Prosecco are un perlaj fin și persistent, o placută culoare gălbuie și un buchet care se evidențiază prin note florale și arome de fructe proaspete.

VARIETATE STRUGURI
Glera (100%)

DURATA FERMENTATIE
30 de zile

CONCENTRATIE ALCOOLICA
11% vol

AROMA/ OLFACTIV
Fructat, cu note de pară, floral

GUST/ PALETA
Perlaj fin, aciditate plăcută, aromă de piersică sau caisă

POST GUST/ FINAL
Fin, cu note de lemn dulce și miere

RECOMANDARE DE SERVIRE
Se poate servi simplu (temperatura ideală 6 – 8°C) sau ca ingredient pentru cocktail-uri. Este un acompaniament versatil pentru aperitive, legume, feluri principale din pește sau cărnuri ușoare

Rose Mary Prosecco Rosé

Rose Mary Prosecco Rosé este cel mai nou sortiment din portofoliul Rose Mary. Este un prosecco glamour, cu gust plin de prospețime, fin ca petalele de trandafir.

VARIETATE STRUGURI
Glera (90%), Pinot nero (10%)

DURATA FERMENTATIE
cel putin 60 de zile

CONCENTRATIE ALCOOLICA
11% vol

PERLAJ
Delicat cu efervescenta persistenta

BUCHET
armonios, fructat, proaspat

GUST/ PALETA
Dry, echilibrat si armonios

RECOMANDARE DE SERVIRE
Temperatura ideala 6 – 8°C. Este un acompaniament versatil pentru aperitive, feluri principale din peste sau carnuri usoare.

Spumant Rose Mary Bianco

Gustul spumantului Rose Mary Bianco este intens, efervescent și catifelat.

AROMA/ OLFACTIV
Ușor aromatizat, cu aromă de struguri, caise și pâine proaspătă

GUST/ PALETA
Dulceag, catifelat și elegant

POST GUST/ FINAL
Intens, efervescent, cu note de brioșe și strudel de mere

RECOMANDARE DE SERVIRE
Se poate servi simplu (temperatura ideală 6 – 8°C) sau ca ingredient pentru cocktail-uri

Interviuri cu experții Rose Mary

Serena Lombardo

Export Manager la fabrica din Italia

Descoperă o poveste frumoasă despre curajul de a-ți urma visurile și despre pasiunea pentru vin transmisă din generație în generație!

Valter Facello

Enolog și Director Tehnic de Produs

Află care este metoda tradițională după care spumantul Rose Mary este produs în Italia, cum deschidem corect sticla, cum recunoaștem un spumant de calitate.