Food Pairings

Spumantul Rose Mary Rosé

Vinul spumant este considerat digestiv, așadar este o băutură perfectă de consumat înainte de masă. Combină spumantul Rose Mary Rosé, la o temperatură de 6 – 8°C, cu brânzeturi cremoase precum cea de capră sau Brie, scoici și fructe de mare, paste marinara. Aroma sa de căpșuni și petale de trandafir și gustul de struguri roșii si piersici potențează, la fel de bine, și gustul fabulos al fructelor de pădure, ciocolatei negre sau cheesecake-urilor.

Spumantul Rose Mary Bianco

Aciditatea plăcută a lui Rose Mary Bianco completează perfect mezelurile fine, ouăle umplute și sparanghelul. Aroma sa de struguri, caise și pâine proaspătă, cu note de brioșe și ștrudel de mere optează pentru combinații cu deserturi, dar și cu pește, stridii, sashimi și paste marinara.

Vermutul Rose Mary Rosso

Aroma fructată, cu note de nucșoară a vermutului Rose Mary Rosso, precum și notele sale ușoare de cacao și vișine, îl fac partenerul potrivit pentru salatele de pui cu fructe, burrata sau cărnuri maturate, precum rață afumată, jambon Iberic sau salam chorizo. La fel de bine merge cu mâncarea chinezească, cu burgerii sau cu mâncărurile la wok.

Vermutul Rose Mary Bianco

Vermutul Rose Mary Bianco are gust fin, citric, cu arome subtile de flori de soc, cu note de coajă de lămâie și un gust final dulgeag de miere. Potrivește-l cu mâncărurile sau deserturile pe bază de cafea, precum tiramisu de casă. Merge perfect cu ciocolată neagră, fructe uscate sau deserturi pe bază de biscuiți sau nuci. Merită să încercați și asocierea cu parmezan învechit sau Grano Padano.

Lichiorurile Rose Mary

Lichiorurile Rose Mary, cu gust delicios de cireșe, ciocolată cu alune sau afine, acompaniază perfect deserturile de orice fel.