Rose Mary Prosecco
Prosecco-urile Rose Mary sunt realizate după rețete italiene autentice în Piemonte, una dintre cele mai apreciate zone viticole din Italia. Acestea au un perlaj fin şi persistent şi un buchet care se evidenţiază prin note florale şi arome de fructe proaspete.
Rose Mary Prosecco
Rose Mary Prosecco are un perlaj fin și persistent, o plăcută culoare gălbuie și un buchet care se evidențiază prin note florale și arome de fructe proaspete.
VARIETATE STRUGURI
Glera (100%)
DURATĂ FERMENTAȚIE
30 de zile
CONCENTRAȚIE ALCOOLICĂ
11% vol
AROMĂ/ OLFACTIV
Fructat, cu note de pară, floral
GUST/ PALETĂ
Perlaj fin, aciditate plăcută, aromă de piersică sau caisă
POST GUST/ FINAL
Fin, cu note de lemn dulce și miere
RECOMANDARE DE SERVIRE
Se poate servi simplu (temperatura ideală 6 – 8°C) sau ca ingredient pentru cocktail-uri. Este un acompaniament versatil pentru aperitive, legume, feluri principale din pește sau cărnuri ușoare
Rose Mary Prosecco Rosé
Rose Mary Prosecco Rosé este cel mai nou sortiment din portofoliul Rose Mary. Este un prosecco glamour, cu gust plin de prospețime, fin ca petalele de trandafir.
VARIETATE STRUGURI
Glera (90%), Pinot nero (10%)
DURATĂ FERMENTAȚIE
cel puțin 60 de zile
CONCENTRAȚIE ALCOOLICĂ
11% vol
PERLAJ
Delicat cu efervescență persistentă
BUCHET
armonios, fructat, proaspăt
GUST/ PALETA
Dry, echilibrat și armonios
RECOMANDARE DE SERVIRE
Temperatura ideală 6 – 8°C. Este un acompaniament versatil pentru aperitive, feluri principale din pește sau cărnuri ușoare.
Interviuri cu experții Rose Mary
Serena Lombardo
Export Manager la fabrica din Italia
Descoperă o poveste frumoasă despre curajul de a-ți urma visurile și despre pasiunea pentru vin transmisă din generație în generație!
Valter Facello
Enolog și Director Tehnic de Produs
Află care este metoda tradițională după care spumantul Rose Mary este produs în Italia, cum deschidem corect sticla, cum recunoaștem un spumant de calitate.