Rose Mary Prosecco

Prosecco-urile Rose Mary sunt realizate după rețete italiene autentice în Piemonte, una dintre cele mai apreciate zone viticole din Italia. Acestea au un perlaj fin şi persistent şi un buchet care se evidenţiază prin note florale şi arome de fructe proaspete.

Rose Mary Prosecco

Rose Mary Prosecco are un perlaj fin și persistent, o plăcută culoare gălbuie și un buchet care se evidențiază prin note florale și arome de fructe proaspete.

VARIETATE STRUGURI
Glera (100%)

DURATĂ FERMENTAȚIE
30 de zile

CONCENTRAȚIE ALCOOLICĂ
11% vol

AROMĂ/ OLFACTIV
Fructat, cu note de pară, floral

GUST/ PALETĂ
Perlaj fin, aciditate plăcută, aromă de piersică sau caisă

POST GUST/ FINAL
Fin, cu note de lemn dulce și miere

RECOMANDARE DE SERVIRE
Se poate servi simplu (temperatura ideală 6 – 8°C) sau ca ingredient pentru cocktail-uri. Este un acompaniament versatil pentru aperitive, legume, feluri principale din pește sau cărnuri ușoare

Rose Mary Prosecco Rosé

Rose Mary Prosecco Rosé este cel mai nou sortiment din portofoliul Rose Mary. Este un prosecco glamour, cu gust plin de prospețime, fin ca petalele de trandafir.

VARIETATE STRUGURI
Glera (90%), Pinot nero (10%)

DURATĂ FERMENTAȚIE
cel puțin 60 de zile

CONCENTRAȚIE ALCOOLICĂ
11% vol

PERLAJ
Delicat cu efervescență persistentă

BUCHET
armonios, fructat, proaspăt

GUST/ PALETA
Dry, echilibrat și armonios

RECOMANDARE DE SERVIRE
Temperatura ideală 6 – 8°C. Este un acompaniament versatil pentru aperitive, feluri principale din pește sau cărnuri ușoare.

Interviuri cu experții Rose Mary

Serena Lombardo

Export Manager la fabrica din Italia

Descoperă o poveste frumoasă despre curajul de a-ți urma visurile și despre pasiunea pentru vin transmisă din generație în generație!

Valter Facello

Enolog și Director Tehnic de Produs

Află care este metoda tradițională după care spumantul Rose Mary este produs în Italia, cum deschidem corect sticla, cum recunoaștem un spumant de calitate.