Rose Mary Spumant
Spumantul Rose Mary este realizat după o rețetă italiană autentică în Piemonte, una dintre cele mai apreciate zone viticole din Italia. Acesta este obținut prin metoda Charmat, în urma fermentației naturale a strugurilor mângâiați de soarele blând mediteranean.
Spumant Rose Mary Bianco
Gustul spumantului Rose Mary Bianco este intens, efervescent și catifelat.
AROMĂ/ OLFACTIV
Ușor aromatizat, cu aromă de struguri, caise și pâine proaspătă
GUST/ PALETĂ
Dulceag, catifelat și elegant
POST GUST/ FINAL
Intens, efervescent, cu note de brioșe și ștrudel de mere
RECOMANDARE DE SERVIRE
Se poate servi simplu (temperatura ideală 6 – 8°C) sau ca ingredient pentru cocktail-uri
Rose Mary Moscato
Vinul Moscato este renumit pentru aromele sale dulci de piersici și flori de portocal. Cuvântul Moscato („Moe-ska-toe”) este numele italian pentru Muscat Blanc – unul dintre cei mai vechi struguri de vin din lume!
Vin utilizat
Must de Struguri Moscato (100%)
Culoare
Galben pai
Parfum
Aromat, specific de Moscato, fin și persistent
Gust
Dulce, aromat, plin și armonios
Temperatură de depozitare
15° C ; min 5°- max 20° C
Concentrație alcoolică
6.5%
Interviuri cu experții Rose Mary
Serena Lombardo
Export Manager la fabrica din Italia
Descoperă o poveste frumoasă despre curajul de a-ți urma visurile și despre pasiunea pentru vin transmisă din generație în generație!
Valter Facello
Enolog și Director Tehnic de Produs
Află care este metoda tradițională după care spumantul Rose Mary este produs în Italia, cum deschidem corect sticla, cum recunoaștem un spumant de calitate.